ACTUEEL

Thebe neemt bestuur Breda-Actief over

Thebe neemt bestuur Breda-Actief over

Zorgverlener Thebe wordt bestuurlijk verantwoordelijk voor de personele en financiële administratie van welzijnsorganisatie Breda-Actief. Thebe en Breda-Actief gaan een samenwerking aan. Daarbij komt het bestuur van de welzijnsorganisatie te vervallen. Dat meldt Breda Vandaag.

Geen personele gevolgen

Voor het personeel van zowel Thebe als Breda-Actief heeft deze zogenaamde personele unie geen gevolgen. Breda-Actief en Thebe benadrukken dat het niet om een fusie gaat. De afzonderlijke activiteiten blijven bestaan.

Ander welzijnsbeleid

Doordat Breda een ander welzijnsbeleid is gaan voeren dit jaar, werd Breda-Actief gedwongen een aantal activiteiten te staken en na te denken waarop ze de focus wilde houden. De organisatie wilde haar ondersteunende functie uitbreiden met zorgtaken, omdat de vraag naar zorg hoog blijft." De interim-directeur werd gevraagd naar een samenwerking op zoek te gaan, schrijft Breda Vandaag.

Partners

Thebe en Breda-Actiefstaan open voor partners die een bijdrage kunnen leveren aan een samenhangend aanbod van zorg, welzijn en sportstimulering voor de inwoners van Breda.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top