ACTUEEL

GGz Breburg sluit zich aan bij Indigo

GGz Breburg heeft zich als nieuwe franchisenemer en aandeelhouder aangesloten bij Indigo. Hiermee breidt het werkgebied van Indigo zich uit naar West- en Midden-Brabant.

Volgens GGz Breburg heeft aansluiting bij de landelijke franchiseformule veel toegevoegde waarde. Niet alleen is Indigo volgens GGz Breburg “een bekend en krachtig merk”, ook draagt Indigo bij aan de volledigheid van het zorgaanbod van GGz Breburg. Daarbij biedt toetreding ook ruimte voor gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek en innovatie. De Indigo-formule voorziet daarnaast in product-, kwaliteit- en effectmeting en alsook training van medewerkers. Medewerkers van GGz Breburg worden de komende maanden geschoold. Vanaf november 2012 wil GGz Breburg cliënten daadwerkelijk onder het Indigo-label bedienen.

Concept

Onder de vlag van Indigo wordt gespecialiseerde generalistische ggz dichtbij de cliënt aangeboden. Daarmee verschilt Indigo van de andere landelijke opererende franchiseketen PsyQ, die zich primair richt op specifieke ziektebeelden. Met GGz Breburg zijn in totaal acht ggz-instellingen bij Indigo aangesloten, waaronder Altrecht, GGZ Drenthe en De Gelderse Roos.  

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top