ACTUEEL

Meldpunt in zorg voor positieve ervaringen Polen

Het Tijdschrift voor Verzorgenden (TVV) roept verzorgenden op om hun positieve ervaringen met Poolse collega's te mailen. TVV reageert daarmee op het omstreden meldpunt overlast Oost- en Midden-Europeanen dat de PVV is gestart.

In zowel de thuiszorg als verzorgingshuizen zijn Polen werkzaam als verzorgende. Eerder bleek uit een poll op TVVonline dat veel verzorgenden het geen goede ontwikkeling vinden dat deze verzorgenden overwegend geen Nederlands spreken. TVV wil nu juist op zoek naar positieve ervaringen onder verzorgenden met Poolse of andere buitenlandse collega's.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

janniek

16 februari 2012

Hoe dom is de PVV??
Kan iemand me uitleggen wat plaats van herkomst zegt over gedrag?

Als ik die PVV redenering toepas is het dus:
"Wilders komt uit Venlo, daar is veel drugsoverlast, dus hij komt uit een drugsmilieu...aanklagen die man?!

Tip voor de PVV: zet een website op voor mensen met bepaald gedrag, waarmee ze overlast veroorzaken...

Sukkels

Carla

16 februari 2012

@ janniek

Zeer goed initiatief van de PVV. Het meldpunt is ook niet in het leven geroepen om de positieve ervaringen te vermelden.
Wel goed lezen janniek.
Weet u dat de SP ruim 10 jaar geleden ook zo'n meldpunt had?
Ze zijn nu zo stil.

vd zanden

20 februari 2012

Wat een populistische onzin! Ik hoor wat ik wil horen dus het is waar. Dom!@ Omdat onze nederlandse werklozen te lam zijn en te verwend moeten er wel mensen uit het buitenland gehaald worden om asperges te steken en bieten te rapen (zodat wij lekker goedkoop onze groentes en wat allemaal nog meer kunnen blijven kopen) en vervolgens stoppen we diezelfde onderbetaalde hardwerkende mensen met z'n tienen in een varkenshok en schuiven we hen de schuld van de crisis in de schoenen!!! Je kunt toch zeker niet een hele bevolkingsgroep over 1 kam scheren!

Er is maar 1 reden voor onze 'crisis' dat is HEBZUCHT en EGOISME en een ander geen licht in de ogen gunnen. Ikke Ikke Ikke . Kijk eens in de spiegel en kijk en VOEL eens verder dan je neus lang is!!


Top