ACTUEEL

InteraktContour breidt aanbod jongeren uit

InteraktContour neemt op 1 maart de Stuwwal in Zwolle over van NSWAC. InteraktContour breidt hiermee het aanbod voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel uit.

De Stuwwal is een locatie waar gehandicapte kinderen en jongeren wonen, logeren en terecht kunnen voor naschoolse opvang. De overname van de Stuwwal komt voor InteraktContour op een gunstig moment. InteraktContour wil namelijk graag het aanbod voor jongeren met een lichamelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel vergroten.

Versterking

Met de overname van de Stuwwal wordt de aanwezigheid van InteraktContour in Zwolle verder versterkt. Naast drie woonlocaties en twee activiteitencentra, biedt InteraktContour in Zwolle ook ambulante begeleiding aan. Voor zowel de cliënten als het personeel bij de Stuwwal verandert er als gevolg van deze overname niets, stelt InteraktContour.
InteraktContour biedt in Utrecht, Flevoland, Overijssel en Gelderland zorg en begeleiding aan mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top