ACTUEEL

TEDxMaastricht live te volgen in zes ziekenhuizen

Zes ziekenhuizen in Nederland zullen op 2 april een livestream vertonen van TEDxMaastricht. Het UMCG, het Erasmus MC, het UMCU, het AMC, het Radboud MC en het Ziekenhuis Gelderse Vallei zullen via een simulcast het volledige programma uitzenden. Hierdoor kunnen mensen die niet bij het uitverkochte evenement aanwezig kunnen zijn, alsnog het hele programma live volgen.

In totaal zijn er ruim 32 locaties in Nederland waar TEDxMaastricht gevolgd kan worden via een livestream. Onder andere zes bioscopen zullen de simulcast uitzenden. Men kan zich hiervoor aanmelden via de website van TEDxMaastricht.

The Future of Health

TEDxMaastricht is een TEDx conferentie met als thema ‘The Future of Health’.  32 nationale en internationale sprekers delen hier hun ideeën en verhalen over een gezonde toekomst van de zorg. Sprekers zijn onder anderen Maarten Lens-Fitzgerald, Naveen Jain, Janneke Wittekoek, Joop Braakhekke, Bart Knols en Jelle Barentsz. Daarnaast zullen er ook een aantal sprekers zijn die niet van tevoren aangekondigd zullen worden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top