ACTUEEL

GGZ Drenthe haalt band met woningcorporatie aan

GGZ Drenthe en woningstichting Actium gaan samenwerken om mensen met psychische problemen weer zelfstandig in Assen te laten wonen. De twee organisaties hebben hiertoe een samenwerkingsovereenkomst getekend.

GGZ Drenthe wil dat mensen met psychische problemen zoveel mogelijk als volwaardig burger kunnen meedoen in de maatschappij. Dit betekent dat er naast het genezingsproces ook aandacht is voor werk, opleiding, sociale contacten of sport. Door de samenwerking tussen GGZ Drenthe en Actium kunnen cliënten in plaats van een langdurig verblijf in de instelling uitzien naar een plek in de samenleving, zo verwacht GGZ Drenthe.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

24 maart 2012

ggz drenthe kan nog meer mooie verhaaltjes vertellen over zichzelf...maar die instelling doet heeeel wat dat niet door de beugel kan,van stiekeme fraude met papieren tot mishandeling en misbruik van patienten aan toe.ze zien en behandelen patienten echt niet als volwaardig maar banjeren over alles en iedereen heen!cash is wat telt voor ggz drenthe,macht...maar integriteit bezit deze instantie en het bestuur daarvan zeeeeeer zeker niet!een broeinest van leugens,machtsmisbruik en fraude,dat is ggz drenthe.

Anoniem

15 mei 2012

Woningstichting laat zich snoeren en paaien.Arme woningstichting.ggz drenthe kut instelling.

Top