ACTUEEL

Maartenskliniek steunt orthopedische zorg Boxmeer

Het Maasziekenhuis Pantein en de Sint Maartenskliniek willen samenwerken op de locatie Boxmeer. Hiertoe hebben ze woensdag een intentieverklaring ondertekend.

De komende maanden onderzoeken beide partijen de mogelijkheden. Voor de zomer van 2012 verwachten zij duidelijkheid te kunnen geven over de uitkomsten van het onderzoek.

Orthopedische zorg

Met de samenwerking willen het Maasziekenhuis Pantein en de Sint Maartenskliniek de inwoners van de regio de best mogelijke zorg op het gebied van orthopedie bieden. De expertise vanuit de Sint Maartenskliniek kan de bestaande orthopedische zorg in Maasziekenhuis Pantein verder versterken, zodat de hoge kwaliteit van orthopedische zorg ook in de toekomst gewaarborgd blijft. Voor de Sint Maartenskliniek biedt de samenwerking extra mogelijkheden om de orthopedische zorg in de regio en verder daarbuiten aan te bieden.

Samenwerking

De Sint Maartenskliniek en Maasziekenhuis Pantein werken al langer samen. Zo biedt de Sint Maartenskliniek op de locatie Boxmeer zorg voor patiënten met klachten op het gebied van reumatologie en revalidatiegeneeskunde. Een dergelijke constructie wordt nu ook onderzocht voor de orthopedie.

Maasziekenhuis Pantein

Het Maasziekenhuis Pantein is een algemeen ziekenhuis voor inwoners in de regio Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg. Het ziekenhuis levert basiszorg dichtbij huis en vult deze aan met specifieke expertise van UMC St. Radboud en de Sint Maartenskliniek. Pantein is onderdeel van de zorggroep Pantein.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top