ACTUEEL

Teri Brouwer in toezicht Diabetes Fonds

Teri Brouwer in toezicht Diabetes Fonds

Teri Brouwer is per 1 maart benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Diabetes Fonds. Zij vervangt Henk-Jan Aanstoot, die per 1 januari benoemd is als voorzitter van de Wetenschappelijke Advies Raad van het Diabetes Fonds.

Teri Brouwer

Brouwer is internist in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam. Haar aandachtsgebieden zijn diabetes, vasculaire geneeskunde en endocrinologie. Daarnaast is zij lid van het bestuur Medische Staf en voorzitter van de unit Interne geneeskunde in het OLVG. Ook is ze voorzitter van de dr. Evert van Ballegooiestichting die onder meer als doel heeft om mensen uit alle geledingen van de diabeteszorg samen te brengen.

Brouwer is eveneens betrokken bij de oprichting van de ketenzorggroep Stichting Diabeteszorg Oost en Centrum (Amsterdam), is secretaris van de Stichting Diabetes Education Study Group Nederland (DESG) en lid van de diabetes kerngroep en secretaris van de sectie endocrinologie van de NIV. Naast deze functies vervult Teri Brouwer tal van nevenfuncties in lokale ketenzorggroepen, regionale en landelijke commissies. 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Van der Linden

28 maart 2012

Prima keus!

Top