ACTUEEL

TEDxMaastricht op 45 locaties uitgezonden

TEDxMaastricht zelf is al meer dan uitverkocht. Toch zijn er in zowel binnen-, als buitenland nog genoeg mogelijkheden om het symposium te volgen. Op 45 locaties, waaronder ziekenhuizen, bioscopen, universiteiten en bij verzekeraars, worden zogeheten simulcasts uitgezonden.

Ook in Groot Brittannië, Zweden, Spanje, Portugal, Egypte, de Verenigde Staten en Australië zullen simulcasts plaatsvinden. Een simulcast is een livestream van een evenement. Alle locaties waar simulcasts zullen worden vertoond, zijn door de organisatie van TEDxMaastricht in kaart gebracht.

GGZ

GGZ instelling Altrecht verzorgt maandag 2 april 2012 een simulcast van TEDxMaastricht op twee locaties in Zeist en Den Dolder. Opvallend is dat twee TEDtalks ook specifiek over de geestelijke gezondheidszorg zullen gaan. Clarissa Silva praat over haar ervaringen als patiënt in de geestelijke gezondheidszorg en Judith Homberg zal een pleidooi houden voor herwaardering van de omgevingsfactor bij de aanpak van psychiatrische ziektebeelden.

Liveblog

Skipr zal in samenwerking met Mednet een liveblog verzorgen. Op www.skipr.nl/live zullen de hele dag door updates gebracht worden. Op deze pagina zal ook de livestream van TEDxMaastricht terug te vinden zijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top