ACTUEEL

Ontmoet de Dalai Lama

Op vrijdag 5 juni verwelkomt Skipr Zijne Heiligheid de Dalai Lama. Plenaire sessies worden onder andere verzorgd door Ruud Lubbers en Herman Wijffels. U wordt geïnspireerd door Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld, Peter Blom (Triodos Bank), Roger van Boxtel (Menzis) en Roger Dassen (Deloitte). Zij gaan met de Dalai Lama de dialoog aan over 'Leiderschap en Duurzaamheid'. De dag wordt afgesloten door een paneldiscussie onder leiding van Rick Nieman. Hier treft u het volledige dagprogramma aan.

Wellicht wilt u kennismaken met al deze inspirerende sprekers. Dan ervaart u zelf wat de toegevoegde waarde van de Skipr Business Club is. Daarom bieden wij u eenmalig de gelegenheid om voor € 750,- in te tekenen op de eerste bijeenkomst met de Dalai Lama. Dit aanbod geldt exclusief voor bestuurders, directeuren en toezichthouders in de gezondheidszorg.

Skipr Business Club

De Skipr Business Club biedt u viermaal per jaar een grensverleggend dagprogramma met inspirerende leiders en denkers uit binnen- en buitenland. Thema's die in de dagelijkse besturing van organisaties niet altijd aan bod komen, behandelen we op indringende wijze. Opgedane kennis en inzichten kunt u delen binnen uw organisatie.

Meld u aan

Meld u aan voor de eerste bijkomst van
de Skipr Business Club met de Dalai Lama
of bekijk het dagprogramma.

  

U kunt nu al discussiëren over het thema "leiderschap en duurzaamheid" op de Skipr online community.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top