ACTUEEL

Oostvaarderskliniek en Altrecht werken samen

Forensisch psychiatrisch centrum de Oostvaarderskliniek en Altrecht geestelijke gezondheidszorg hebben deze week een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar getekend. Het gaat vooral om een inhoudelijke samenwerking gericht op zorg, onderzoek en opleiding.

Samenwerking op meerdere gebieden

De instellingen stemmen hun behandelbeleid, visie en kwaliteitsbeleid op elkaar af wat betreft de forensische psychiatrie. Ook willen de partijen een gezamenlijk forensisch behandelcircuit ontwikkelen, zodat een goede voortgang van de behandeling gegarandeerd is. Verder kijken de Oostvaarderskliniek en Altrecht naar de mogelijkheden van gezamenlijke opleidingsplaatsen.

Meer forensische samenwerkingsverbanden

De Oostvaarderskliniek en Altrecht werken al samen met Centrum Maliebaan in de forensische polikliniek Kade17 te Utrecht. Samen met Centrum Maliebaan, GGZ Bouwman en FPC de Kijvelanden werken zij aan de ontwikkeling van een nieuw te bouwen forensische verslavingskliniek in Almere.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

GILLIAMJewell29

5 juni 2011

Buildings are quite expensive and not everyone is able to buy it. However, <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/home-loans">home loans</a> are invented to support people in such kind of situations.

Top