ACTUEEL

's Heeren Loo genomineerd voor Gouden Piramide

Dagbestedingslocatie Duinzone van zorginstelling ’s Heeren Loo dingt mee naar de Gouden Piramide, architectuurprijs van ministeries om inspirerend opdrachtgeverschap te stimuleren.

’s Heeren Loo is genomineerd vanwege de architectuur van de dagbestedingslocatie. Uitgangspunt voor de bouw van de locatie was de belevingswereld van de cliënten. Gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheid tot het ontmoeten van anderen en hoe de locatie past in de omgeving.

Gouden Piramide

De Gouden Piramide is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, mede namens de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Met het jaarlijks toekennen van de prijs willen de ministeries inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en ruimtelijke ordening stimuleren.

Genomineerden

De andere genomineerden voor de gouden piramide zijn: NIOO-KNAW met het Nederlands Instituut voor Ecologie (Wageningen), Provincie Drenthe met het Nieuw Drents Museum (Assen), Stichting Stadstuin Emma’s Hof met de Stadstuin Emma’s Hof (Den Haag) en Stichting VO Amsterdam-Zuid met het St. Ignatius Gymnasium (Amsterdam)

De bekendmaking vindt plaats tijdens een televisieprogramma van de AVRO op zaterdag 24 november 2012.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top