ACTUEEL

CC Zorgadviseurs biedt de Zorgscorekaart®: een nieuwe manier van werken

Veel organisaties in de VVT sector hebben naar aanleiding van de ZZP indicatie behoefte aan een gedegen inzicht in hun zorguren, de zorginhoud, de werkelijke kostprijs en de benodigde bezetting.

De Zorgzwaartebekostiging (ZZP) is een onderwerp dat zorgorganisaties voor nieuwe vraagstukken stelt. De Zorgscorekaart® is onlangs door Care Visual ontwikkeld om een praktisch antwoord te geven op de problematiek van de zorgzwaartebekostiging (ZZP) versus de zorgzwaarteberekening.

Samen met zorgverleners wordt per cliënt de gevraagde en de werkelijk verleende zorg in beeld gebracht. Ook wordt een vergelijk gemaakt met de indicatie.

Het resultaat wordt gevisualiseerd door het maken van de Zorgscorekaart®.

Daarmee is er direct zicht op zorg en op mogelijke knelpunten.
- Is er balans met de ZZP-indicatie
- Onduidelijkheid in taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden
- Beschikbaar versus benodigd personeel
- Zijn er veiligheidsrisico’s
- Wordt de zorg te duur uitgevoerd

CC Zorgadviseurs heeft jarenlange ervaring in de VVT sector en herkent de problematiek bij haar klanten. Wij zien uitstekende mogelijkheden om de Zorgscorekaart® door haar heldere opzet als dé aanjager te laten werken voor:
- verbeterde dienstverlening naar de cliënt
- meer werkplezier
- efficiëntere werkprocessen
- betere balans tussen budget en werkelijke kosten

Onze senior adviseurs Lieuwe-Jan van Eck en Anita Knoll vertellen u graag meer over de Zorgscorekaart, de mogelijkheden die het voor uw organisatie biedt en de implementatie hiervan. Laat u eens vrijblijvend informeren: info@cczorgadviseurs.nl / T (0348) 493 000

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top