ACTUEEL

Ideon en TCG ontwikkelen online training Dementie

Ideon en The Competence Group (TCG) slaan de handen ineen om kennis over dementie beschikbaar te stellen via een complete serie e-learning modules.

De modules zijn gericht op zorgverleners die rechtstreeks met de patiënt te maken hebben; de eerste module is bestemd voor vrijwilligers en niet-verzorgend personeel. Ideon is een maatschappelijke onderneming ter verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie.  Ideon stimuleert en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar dementie.

Tom van der Meulen, directeur Ideon: “Deze kennis maken wij toegankelijk voor iedereen die werkt met mensen met dementie, bijvoorbeeld via face-to-face trainingen”, zegt Van der Meulen. “Met e-learning modules voldoen wij aan de nieuwste behoeftes van zorgverleners, zoals de mogelijkheid altijd en overal te kunnen leren. De modules komen het meest tot hun recht als zij samen met onze klassikale trainingen worden ingezet, dus via blended-learning. TCG is onze partner op het gebied van e-learning productie en de marketing van deze nieuwe serie e-learning modules.” Dit laatste gebeurt onder andere via het Zorg Leren Netwerk, waarvan TCG  de initiatiefnemer is. TCG profileert zich als marktleider in e-learning binnen de gezondheidszorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top