ACTUEEL

Platform voor externe inhuur krijgt vervolg

Platform voor externe inhuur krijgt vervolg

De pilot van het platform voor externe inhuur van AMC, VUmc en GGZinGeest onder de naam marktplaatsvoordezorg.nl is zo succesvol dat de instellingen hebben besloten dit project definitief voort te zetten. Het blijvende platform krijgt de nieuwe naam www.tijdelijkwerkindezorg.nl.

Marktplaats voor zorg

De opdrachten voor externe inhuur worden met onmiddellijke ingang op de nieuwe website www.tijdelijkwerkindezorg.nl gepubliceerd. Hier kunnen bemiddelingsbedrijven en zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) zich inschrijven voor tijdelijke functies bij AMC, VUmc of GGZ inGeest. Bij de inschrijving kunnen leveranciers aangeven welke vakgebieden hun interesse hebben. Zij staan gelijk bij beide umc’s geregistreerd. De website is bedoeld voor diverse tijdelijke functies: verpleegkundigen, gespecialiseerde verpleegkundigen, maar ook staffuncties zoals ICT'ers, bouwkundig medewerkers, adviseurs en consultants.

De aanbiedingen worden vergeleken en zo rolt er een top vijf uit de bus van kandidaten die aan de vereiste kwalificaties voldoen en een redelijk prijs hanteren.

Aanbestedingen

VUmc en AMC moeten als universitair medische centra bij aanbestedingen voldoen aan Europese regels en transparant werken. De website www.tijdelijkwerkindezorg.nl draagt volgens de ziekenhuizen bij aan meer helderheid in de aanbestedingsprocedure en grotere transparantie over de besteding van publieke gelden.

Inmiddels hebben ruim 1000 leveranciers zich ingeschreven via de website, meldt het VUmc op zijn website.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top