ACTUEEL

Alliade benoemt nieuwe bestuurder

Alliade benoemt nieuwe bestuurder

Wilfred Juurlink is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Alliade. Juurlink volgt op 1 juni vertrekkende bestuurder Jan van Hoek op.

Juurlink is al ruim drie jaar werkzaam als directeur van de regio Zuid bij Talant, een van de stichtingen van de Zorggroep. Met de keuze voor Juurlink kiest de raad van toezicht van Alliade bewust voor continuïteit in het bestuur van de organisatie.

Bruggenbouwer

Juurlink heeft brede ervaring in zowel de gehandicapten- als de ouderenzorg. Zo was hij onder andere rayondirecteur Noordoost Nederland bij Philadelphia Zorg en manager bij Zorgcombinatie Zwolle. De raad van toezicht ziet hem als bruggenbouwer, zowel intern naar de verschillende medezeggenschapsorganen en het management van de stichtingen als extern naar partijen als gemeenten en samenwerkingspartners.

Portefeuille

Juurlink vormt samen met voorzitter Erik Kuik de raad van bestuur. Binnen de Zorggroep zal hij zich vooral concentreren op Meriant (ouderenzorg) en Driever’s Dale (gespecialiseerde zorg voor jongeren met een licht verstandelijke beperking). Kuik richt zich met Zorgkompas (thuiszorg) en BaanPlus (helpt mensen met beperking aan werk) op de meer commerciële activiteiten van de Zorggroep.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top