ACTUEEL

Bontje wordt toezichthouder bij GGz Breburg

Bontje wordt toezichthouder bij GGz Breburg

Martin Bontje treedt per 1 september aan als de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van GGz Breburg. Bontje volgt hiermee de huidige voorzitter Theo Poiesz op.

John Taks is per 1 september benoemd als lid van de raad van toezicht. Toezichthouder Wim de Ruyter volgt Freek Lapré, die tegelijk met Poiesz vertrekt, op als vicevoorzitter. 

Martin Bontje

Bontje werkt momenteel als zelfstandig adviseur. Tot 1 april van dit jaar was hij lid van de raad van bestuur van zorgverzekeraar VGZ, dat voortkwam uit de verzekeringscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias. Tussen 2000 en 2007 was Bontje algemeen directeur van Zorgverzekeraars Nederland.

John Taks

Taks is lid van de raad van bestuur van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Voorheen was hij onder meer werkzaam in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

Poiesz en Lapré

Poiesz en Lapré werden beide per 1 september 2003 benoemd als lid van de raad van toezicht van GGz Breburg en van een van haar rechtsvoorgangers GGZ Midden-Brabant. In september 2004 werd Theo Poiesz benoemd tot voorzitter en Freek Lapré tot vicevoorzitter van de raad van toezicht. Poiesz werd daarnaast op 24 november 2003 benoemd als lid van de raad van toezicht op de Bijzondere Leerstoel Sociale Psychiatrie van GGz Breburg.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top