ACTUEEL

Amaris en Habion investeren in zorgwoningen

Amaris en Habion investeren in zorgwoningen

Amaris Zorggroep en landelijk woningcorporatie Habion gaan samenwerken op het gebied van wonen en zorg voor senioren. Zij gaan samen een meerjarig investeringsprogramma aan. Daarbij worden beide partijen gezamenlijk eigenaar van bestaande en nieuwe locaties.

Met het investeringsprogramma willen beide partijen beter inspelen op de woonwensen van huidige en toekomstige ouderen en vernieuwende woon- en zorgconcepten realiseren.

Vernieuwingen

Amaris en Habion gaan onder meer gezamenlijk zes bestaande locaties in Gooi en Eemland herontwikkelen. Het eerste gezamenlijke project van Amaris en Habion is de herontwikkeling van Amaris De Veste in Naarden. Dit staat voor dit najaar gepland. Ook onderzoeken beide partijen mogelijkheden voor nieuwe locaties voor seniorenhuisvesting.

Jan den Ouden, bestuurder Amaris Zorggroep: “Amaris wil vóór alles dat haar cliënten zich helemaal thuis voelen. Wij bieden zorg op maat, waarbij de cliënt zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en zelf de regie over zijn leven behoudt.” Peter Boerenfijn, directeur van Habion: "Woongebouwen voor ouderen moeten dat thuisgevoel ondersteunen. Omdat woonwensen verschillen en in de tijd veranderen, ontwikkelen we aantrekkelijk en waardevast (zorg)vastgoed dat voor meerdere doelen en doelgroepen geschikt blijft.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top