ACTUEEL

Joost Dirken, initiator Well-Being Award, overleden

Joost Dirken, initiator Well-Being Award, overleden

Joost Dirken, mede-initiator van de Well-Being Award in de ggz-sector, is op zondag 10 juni op 48-jarige leeftijd overleden. Hij leed sinds kort aan een agressieve vorm van lymfeklierkanker.

Joost Dirken werkte als projectmanager bij Stichting Zorggroep de Vechtstreek. Ook is hij inspecteur voor Gastvrijheidszorg met sterren geweest.

Well-Being Award

De Well-Being Award een tweejarige-jarige prijs die in 2011 voor het eerst werd uitgereikt aan die ggz-instelling die het beste aan well-being voor hun patiënt doet en aandacht besteedt aan de interdisciplinaire samenwerking tussen de zorg, de medische- en de facilitaire dienstverlening. De Reinier van Arkel groep was in 2011 de eerste die deze prijs in ontvangst mocht nemen.

De uitreiking van de tweede Well-Being Award in 2013 gaat op nadrukkelijk verzoek van Joost door. Dat laat Alexander Snijdewind, de andere initiatiefnemer van de Well-Being Award, weten. "De prijs zal ook ter nagedachtenis van Joost zijn. Zonder zijn aflatende enthousiasme, geloof in integrale kwaliteit, kennis en kunde was de prijs er überhaupt nooit gekomen", zegt Snijdewind.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top