ACTUEEL

Marlijn Lenselink gaat Beweging 3.0 leiden

Marlijn Lenselink gaat Beweging 3.0 leiden

Marlijn Lenselink wordt op 1 juli voorzitter van de raad van bestuur van Beweging 3.0. Zij volgt hiermee Albert Arp op, die bestuursvoorzitter van het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk wordt.

Met Lenselink (45) kiest Beweging 3.0 voor een bestuurder uit eigen gelederen. Lenselink is sinds 2008 in dienst bij Beweging 3.0. Momenteel is ze directeur van de divisie Thuiszorg en Maatschappelijke Zorg & Dienstverlening. Daarnaast is ze vicevoorzitter van de raad van toezicht van MEE Veluwe.

Toekomst

In een persbericht laat Beweging 3.0 weten dat de thuiszorgdivisie onder leiding van Lenselink de afgelopen jaren succesvol van koers is veranderd. Als bestuursvoorzitter wil Lenselink de sterke regionale positie van beweging 3.0 verder uitbouwen en de organisatie verder voorbereiden op de toekomst.

Resultaat

Beweging 3.0 kent een breed scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Eemland. Ruim 3600 medewerkers en 1600 vrijwilligers zetten zich dagelijks in. In 2011 behaalde Beweging 3.0 een positief financieel resultaat van bijna vier miljoen euro op een omzet van 125 miljoen euro.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Annemiek Goris

20 juni 2012

Beweging 3.0 gefeliciteerd met opnieuw een toekomstgerichte directeur !

Top