ACTUEEL

Steinmetz | de Compaan verandert naam in Middin

Steinmetz | de Compaan verandert naam in Middin

Zorgorganisatie Steinmetz | de Compaan gaat Vanaf 1 juli verder onder de nieuwe naam Middin. De organisatie noemt als reden dat veel mensen de huidige naam als lang, moeilijk en ontoegankelijk ervaren.

Middin is het hoofdmerk van de organisatie. Onder de paraplu van Middin wordt SENIONS gelanceerd: een submerk voor mensen met ouderdomsproblemen. Zo wil de organisatie laten zien dat ze ook aan hen ondersteuning en zorg levert.

Middin

Middin verwijst naar de belangrijkste kernwaarde: in en met de samenleving. “We willen dat de mensen die wij ondersteunen zelf kunnen kiezen hoe zij willen leven. Midden in de wijk, midden in de samenleving, omringd door de mensen die belangrijk voor hen zijn. Dat vraagt meedoen en durf van iedereen. Vandaar onze slogan: 'doe durf leef'."

Middin begeleidt mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking of niet aangeboren hersenletsel en ouderen. Onze 3.300 professionele medewerkers bieden begeleiding en zorg aan ruim 4000 cliënten. Dat kan zijn aan huis, op school, het werk of op een van onze 190 locaties in de provincie Zuid-Holland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top