ACTUEEL

Elly Plooij-van Gorsel is nieuwe bestuursvoorzitter NIP

Elly Plooij-van Gorsel is nieuwe bestuursvoorzitter NIP

Oud-Europarlementariër Elly Plooij-van Gorsel volgt Hans Kombrink op als nieuwe voorzitter van het Algemeen Bestuur van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). De ledenraad van de beroepsvereniging is hier donderdagavond unaniem mee akkoord gegaan.

Bestuursvoorzitter NIP

“Ik denk dat we gezamenlijk alle zeilen moeten bijzetten”, zegt Plooij-van Gorsel over de roerige tijden in de zorgsector. “De hele gezondheidszorg staat enorm onder druk met sterk krimpende budgetten in het vooruitzicht. Dat geldt nog meer voor de geestelijke gezondheidszorg. Kortom: ik ga voor het NIP als onderhandelingspartner van betekenis”, aldus de nieuwe NIP-bestuursvoorzitter.

Elly Plooij-van Gorsel

Plooij-van Gorsel studeerde psychologie en neurowetenschappen aan de Universiteit Utrecht en deed jarenlang hersenonderzoek bij de Rijksuniversiteit Leiden waar ze in 1980 promoveerde. Na een carrière in het bedrijfsleven maakte Plooij in 1994 de overstap naar het Europees Parlement waar ze zich onder meer bezig hield met telecom, onderzoek-en technologiebeleid, handel en energie. Van 2001 tot 2002 was ze vice-voorzitter van het Europees Parlement.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anti U-center

18 juli 2012


Geachte mevrouw - meneer,
Wij hadden graag heel even uw kostbare aandacht voor het navolgende.

Om de mis toestanden, discriminatie en oneerlijkheid te openbaren welke binnen het U-center een commerciële GGZ privé kliniek in Epen Zuid Limburg (www.u-center.nl) zich afspeelt hebben wij besloten een site te openen onder de naam Anti U-center.

De vuile was mag gerust buiten gehangen worden als (ex) patiënten en personeel van het U-center last krijgen van deze stank. De medaille heeft uiteindelijk ook een anderen kant namelijk die van het (ex) personeel en de (ex) patiënt.
Miljoenen euro’s van de zorgverzekeraars stromen jaarlijks naar de directie van het U-center toe, controle en toezicht op de kwaliteit en het functioneren van het U-center blijven uit. Deze Zuid -Limburgse privé kliniek discrimineert alles wat niet blank is, en dat maakt haar commerciële psychologie en aanpak zo wrang en ziekelijk.

Bezoekt u onze website voor meer informatie, deze is:http://antiucenter.wordpress.com/
Met vriendelijke groet, en bedankt voor u aandacht.
Het Anti U-center team

Anoniem

16 april 2013

Die zijn in ieder geval nooit daar geweest

Top