ACTUEEL

Pantein leidt 7000 medewerkers op met e-learning

Zorggroep Pantein in Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg gaat samen met smart learning bureau The Competence Group (TCG) zo’n 7.000 medewerkers via e-learning opleiden.

Efficiëntere bedrijfsvoering

Zij worden getraind in efficiënt gebruik van de software ORTEC WebAccess en de Reiskostenmodule. “De keuze voor e-learning heeft onder meer te maken met de omvang en spreiding van onze medewerkers over een veelheid van lokaties in een groot werkgebied,” zegt Ronnie van Summeren, manager bedrijfsadministratie Pantein. “De inzet van e-learning past bij onze inspanningen voor een efficiëntere bedrijfsvoering.”

Leeromgeving

De medewerkers van Pantein worden getraind met behulp van de persoonlijk ingerichte leeromgeving, TCG Academy. Deze wordt op iedere  plek met internet op een veilige manier individueel toegankelijk gemaakt. Na het doorlopen van het lesmateriaal kan de medewerker zijn vorderingen toetsen, waarmee de kwaliteitsverhoging van werken met ORTEC-software inzichtelijk wordt. Het lesmateriaal blijft minimaal één jaar als naslagwerk beschikbaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top