ACTUEEL

Anja van Balen wordt sector banker zorg ABN AMRO

Anja van Balen wordt sector banker zorg ABN AMRO

Anja van Balen is per 1 juni de nieuwe specialist voor de zorgsector bij ABN AMRO. Zij volgt Linze Dijkstra op in de functie als sector banker zorg.

Van Balen

Omdat de zorgsector een belangrijke pijler van de Nederlandse economie is, heeft ABN AMRO een afdeling die gespecialiseerd is in de dienstverlening aan de zorgsector. Binnen deze afdeling is een specialist voor de zorgsector werkzaam die de ontwikkelingen in regelgeving voor de toegelaten instellingen vertaalt in de financieringsvoorwaarden van de sector. Van Balen is sinds 2006 werkzaam binnen deze afdeling.

Financieringsvragen zorg

ABN AMRO verwacht dat, na jaren van onzekerheid over de bekostiging van de zorg en de vergoeding van de kapitaal lasten, er de komende jaren veel financieringsvragen bij de banken worden neergelegd. Gecombineerd met de gewijzigde regelgeving voor de banken, levert dit een interessant speelveld op, verwacht de ABN AMRO. De benoeming van Van Balen verstevigt de basis van de dienstverlening verder, aldus de bank.

Dijkstra

Linze Dijkstra heeft per 1 mei ABN Amro verlatenom samen met Dick Sietses van Residex het bedrijf Health Innovations op te zetten. De doelstelling van Health Innovations is het realiseren van innovatie in de gezondheidszorg door gerichte investeringen in startende ondernemingen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top