ACTUEEL

Oud-zorgbestuurder Peter Koburg naar P5COM

Oud-zorgbestuurder Peter Koburg naar P5COM

Peter Koburg, eerder bestuurder bij woningcorporatie en zorginstelling De Woonmensen, is eind mei in dienst getreden bij P5COM. Hij is als projectmanager verantwoordelijk voor grootschalige verbeterprojecten binnen de gezondheidszorg.

Paul Arakelian, directeur P5COM: “Zijn takengebied sluit aan bij de activiteiten die wij als P5COM voor zorgorganisaties ontplooien: het realiseren van structurele, meetbare performanceverbeteringen. Koburg leidt momenteel een performance verbeteringsproject in een geïntegreerde ggz-instelling. P5COM profileert zichzelf als duurzaam verbeteraar van de performance van zorgorganisaties.

Cruciale schakels

Koburg heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe positie: "P5COM legt zich vooral toe op de vertaalslag van plan naar realisatie. Exact het punt waar je als bestuurder afhankelijk bent van de directie en het management. Nu, aan de andere kant van de tafel, kan ik de cruciale schakels aanleveren voor de realisatie van efficiencyverbeteringen zoals de klant die zelf heeft geformuleerd."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top