ACTUEEL

Peter Dijkshoorn lid raad van bestuur Accare

Peter Dijkshoorn lid raad van bestuur Accare

Peter Dijkshoorn gaat met ingang van 1 oktober 2012 aan de slag als lid van de Raad van Bestuurbij Accare. Hij krijgt de portefeuille behandelbeleid toebedeeld. Dijkshoorn zal samen met voorzitter Jos Rietveld de duale raad van bestuur gaan vormen. Dijkshoorn volgt Ruud Minderaa op, die onlangs met pensioen is gegaan.

Peter Dijkshoorn is sinds 2005 directeur behandelzaken van de huidige divisie Drenthe/Overijssel van Accare. Hij heeft behandelinhoudelijke leiding gegeven aan deze divisie en zich de afgelopen jaren ingezet voor talloze vernieuwingen in het behandelaanbod. Peter Dijkshoorn zal gemiddeld drie dagen per week als bestuurder werkzaam zijn en twee dagen per week als uitvoerend behandelaar.

Accare

Accare is de specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie in Noord-Nederland. Behandeling bij Accare vindt vooral ambulant plaats op ongeveer 25 locaties in de vier noordelijke provincies. Daarnaast zijn er klinieken in Smilde en Groningen. In totaal zijn circa 11.000 kinderen bij Accare in behandeling.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Lieburg van

18 juli 2012

Goed nieuws deze stap, zowel voor Accare als voor de keten partners. Een betrokken no-nonsense psychiater.
Peter van harte gefeliciteerd en zet 'm op daar.

Top