ACTUEEL

U-center opent tweede ggz-vestiging

De private GGZ-kliniek U-Center opent per 1 augustus een tweede vestiging in Driebergen op het terrein van opleidings- en kennisinstituut De Baak.

Nabehandelprogramma

Met de opening van de nieuwe locatie vestigt U-center, dat eerst alleen een kliniek had in het Limburgse Epen, zich centraler in Nederland. “Op deze manier komen we (ex)patiënten tegemoet die na een intensieve behandeling in Epen behoefte hebben aan voortgang van de therapie”, zegt Albert Hietink, directeur van U-center. In Driebergen lanceert U-center een vernieuwd ambulant nabehandelprogramma. “Ook zullen er reünies voor patiënten plaats gaan vinden en richten we ons op verzuimpreventie.”

Persoonlijke ontwikkeling

Het uitgangspunt van De Baak sluit volgens Hietink goed aan op de filosofie van U-center. “De activiteiten die op het terrein plaatsvinden staan in lijn met die van ons. Het is een inspirerende plek waar leiders, ondernemers en professionals samenkomen.” Net als in Epen staat persoonlijke ontwikkeling van mensen voorop. Rolien van Dijk, directeur van De Baak, is blij met de komst van U-center op het terrein. “Persoonlijke ontwikkeling behoort ook tot onze speerpunten. We zijn nu nog beter in staat kennis en inzichten over bijvoorbeeld verzuimpreventie uit te wisselen.”

Het interieur van het complex is van de hand van interieurontwerpbureau AbrahamsClaesers. De nazorglocatie is zo ingericht dat mensen zich volledig op zichzelf kunnen richten, in een omgeving die zo weinig mogelijk weerstand oproept.

U-center

U-center beschrijft zich als de eerste en enige breedspectrumkliniek in Nederland voor professionele behandeling én nazorg van mensen met een depressie, verslaving ,angst, burn-out en/of trauma. U-center biedt een breed scala aan korte maar intensieve behandelingen. U-center werkt samen met de faculteiten Psychologie ad Neuroscience en de Faculty of Health, Medicine ad Life Sciences van de Universiteit Maastricht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top