ACTUEEL

Ziekenhuis Emmen heft opnamestop op

  • Onbekend
  • 3 augustus 2012
  • 1115 keer gelezen
  • 0 reacties

Het Scheper Ziekenhuis in Emmen heft vrijdag rond het middaguur de opnamestop op. Ook worden er dan weer operaties uitgevoerd. Dat maakte het ziekenhuis vrijdag bekend. Het ziekenhuis besloot donderdag na een korte brand geen nieuwe patiënten meer aan te nemen en operaties te verplaatsen.

Donderdagavond woedde in een technische ruimte van het ziekenhuis een klein brandje. Hierdoor ontstonden problemen met de temperatuurbeheersing in het ziekenhuis. Er was wel licht en stroom. De zorg voor de 240 patiënten is volgens het ziekenhuis niet in gevaar geweest.

Doorverwezen

Een paar mensen die zich donderdagavond op de spoedeisende hulp meldden, zijn doorverwezen naar een ander ziekenhuis. Daarbij ging het onder andere om een vrouw die op het punt van bevallen stond.

Door de problemen met de koeling liep de temperatuur in het ziekenhuis iets op. Om te koelen zijn ramen en deuren opengezet. Het ziekenhuis zette daarom twee extra bewakers in. In de nacht van donderdag op vrijdag waren uit voorzorg zes extra verpleegkundigen aanwezig. (ANP)

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top