ACTUEEL

IJsselland Ziekenhuis ondertekent bouwcontract

Het IJsselland Ziekenhuis, Bouwbedrijf De Vries en Verburg en Imtech Building Services hebben een contract getekend voor de bouw van een nieuwe huisartsenpost en een nieuw gebouw voor onder andere maag-, darm- en leverzorg.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het terrein van het ziekenhuis. De bouw start in oktober 2012, de geplande oplevering is najaar 2013. Naast de ondertekening van het nieuwbouwcontract ondertekende Stichting Huisartsenposten Rijnmond een intentieovereenkomst over de huur van de huisartsenpost.

Geïntegreerde SEH

Er wordt een nieuwe huisartsenpost gerealiseerd omdat de huidige huisartsenpost dringend aan vervanging toe is. De nieuwe huisartsenpost wordt zo gebouwd dat een geïntegreerde Spoedeisende Hulp en huisartsenpost ontstaat. Tijdens de bouw maakt de huisartsenpost gebruik van een tijdelijke voorziening op het parkeerterrein van het ziekenhuis aan de Rotterdamse zijde.

Het ziekenhuis breidt ook de faciliteiten voor maag-, darm- en leverzorg uit. Tussen het ziekenhuis en de parkeergarage wordt een nieuw gebouw neergezet, waarbij op de begane grond het Maag-, Darm- en Levercentrum wordt gerealiseerd.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top