ACTUEEL

Nico Geurts in bestuur Koraal Groep

Nico Geurts treedt per 1 januari 2013 toe tot de raad van bestuur van Koraal Groep. Geurts is sinds juli 2010 bestuurder (eenhoofdige raad van bestuur) bij XONAR Jeugd- en Opvoedhulp.

Met zijn overstap is de raad van bestuur van Koraal Groep weer compleet. Na het vertrek van Willem den Hartog heeft het bestuur tijdelijk uit twee leden bestaan: voorzitter Hank van Geffen en Toine van den Broek die verantwoordelijk is voor het financieel management en de bedrijfsvoering. Geurts richt zich op de interne en externe ketenbenadering van Koraal Groep en de daarmee samenhangende veranderprocessen. 

Koraal Groep

Koraal Groep bestaat uit elf stichtingen in Limburg en Noord-Brabant die speciaal onderwijs en zorg bieden aan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied.

Nico Geurts

Geurts heeft een lange geschiedenis in de gezondheidszorg. Voor zijn tijd bij XONAR, vervulde hij verschillende management- en directiefuncties binnen de GGZ, de forensische psychiatrie, het ziekenhuiswezen en de verslavingszorg. Hij studeerde Pedagogische en Andragogische wetenschappen aan de Universiteit Nijmegen waar hij in 1982 afstudeerde op de studierichting hulpverlening. Vervolgens studeerde hij bedrijfskunde en behaalde hij de Master Health Administration.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top