ACTUEEL

Tolbrug krijgt interim-directeur

Jaap Jan Pieterman is per 1 november 2012 voor drie dagen per week benoemd als directeur a.i. van revalidatiecentrum Tolbrug in Noord Oost brabant. De benoeming is voor een jaar. Pieterman gaat leidinggeven aan het revalidatiecentrum.

Langetermijnvisie Tolbrug

Daarnaast heeft Pieterman de opdracht om vorm te geven aan de strategische heroriëntatie van het revalidatiecentrum. Er moet een langetermijnvisie komen die het management en de medewerkers van Tolbrug samen ontwikkelen. Het profiel van de definitieve leidinggevende wordt op basis hiervan vastgesteld.

Jaap Jan Pieterman

Jaap Jan Pieterman is manager bedrijfsvoering van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (RVE’s) Cardiologie, Neurologie en Longgeneeskunde bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Er vindt nog overleg plaats in hoeverre deze taken zullen worden overgedragen. Voordat Pieterman als manager bedrijfsvoering in 2010 in dienst trad bij het JBZ, is hij vele jaren als interim-manager en organisatieadviseur actief geweest. Ook heeft hij ruime ervaring als manager in de ziekenhuiswereld en de ouderenzorg.

Revalidatiegeneeskunde

Pieterman:”Ik heb heel veel zin in deze nieuwe opdracht. De revalidatiegeneeskunde is een prachtig vak. Het werken met mensen met een aandoening en hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen is iets heel moois. Ook de uitdaging om te komen tot een nieuwe visie voor de lange termijn samen met het centrum en zijn omgeving, spreekt me zeer aan.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top