ACTUEEL

Segaar volgt Van Gennip op als directeur Stivoro

Dewi Segaar treedt op 1 november aan als nieuwe directeur van STIVORO. Zij volgt Lies van Gennip op die vanaf die datum algemeen directeur van NICTIZ is.

Dewi Segaar is nu nog hoofd van het Kenniscentrum bij STIVORO. Van Gennip was sinds 1 februari 2006 directeur-bestuurder van STIVORO voor een Rookvrije Toekomst.

Dewi Segaar

Segaar is afgestudeerd in Voeding en Gezondheid aan de Landbouwuniversiteit Wageningen en gepromoveerd op Stoppen-met-roken begeleiding aan de Universiteit van Maastricht. Dewi Segaar werkt sinds 2001 voor STIVORO en is sinds 2011 secretaris van het Publiek Privaat Partnership Stop met Roken.

Gerrit Jan van Otterloo, voorzitter van de raad van toezicht: “STIVORO heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld als expertisecentrum met internationaal gezag. Dewi Segaar is bij uitstek in staat om die wetenschappelijk onderbouwde rol verder te ontwikkelen. Zij heeft als onderzoeker, maar ook in onze contacten met het zorgveld en met de gezondheidsfondsen gezag en vertrouwen opgebouwd.”

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

3 oktober 2012

What's in a name!

Top