ACTUEEL

‘Rouwende’ man bedreigt personeel UMC Utrecht

Een 37-jarige man heeft gedurende enkele maanden ziekenhuispersoneel van het UMC in Utrecht bedreigd. De man pleegde lastige telefoontjes en bedreigde medewerkers van de afdeling cardiologie met een mes en een vleesvork, zo meldt het AD.

De man verloor in februari zijn vrouw toen reanimatie in het Utrechtse ziekenhuis niet meer mocht baten. Volgens AD legde hij de schuld van het overlijden bij het medisch personeel van de afdeling cardiologie. Een verpleegkundige was het bijzondere mikpunt van de woede van de 37-jarige. De verpleegkundige zit sinds de gebeurtenissen thuis uit angst voor de man. Die bedreigde hem met de dood. Maandagavond zou het slachtoffer volgens het AD zelfs politiebewaking voor zijn privéwoning hebben gehad.

Enkelband

De man werd medio september aangehouden nadat hij het ziekenhuispersoneel rechtstreeks bedreigde met een mes en een vleesvork.  Hij werd vorige week woensdag vrijgelaten onder  voorwaarde dat hij zich zou melden bij de reclassering voor toezicht en behandeling. Omdat hij zich niet aan de afspraken hield heeft hij nu op last van de rechter een enkelband gekregen, zo meldt het AD.

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

25 november 2012

hy zat fout ik heb hem gesmeekt om een dokter te roepen hy liep gewoon weg door hem hem ben ik myn vrouw kwyt en nu zeg iedereen dat ik gek ben heb meedere gesprekken met hem gehad en hem de mogelyk gegeven om de waarheid te zeggen waarom liegt hy omdat hy een fout heeft gemaakt ik ben teminste een egte man recht is recht en krom is krom doe zo iets niet zomaar mensen ik heb levens lang door hem denken jullie daar maar eens over na dan wat je in de krant leest

Top