ACTUEEL

Twee nieuwe leden raad van toezicht Rijnstate

Marjan Trompetter en Mark Kramer zijn toegetreden tot de raad van toezicht van ziekenhuis Rijnstate. Trompetter wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën en Besturing, Kramer voor de portefeuille Primair proces.

Trompetter (1963) is zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en universitair docent Organisatiekunde aan de faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de VU. Zij bekleedt meerdere toezichthoudende functies. Kramer (1957) is hoogleraar Interne Geneeskunde en Divisievoorzitter bij het VUmc voor de afdelingen Interne Geneeskunde, Hematologie, Oncologie, Nefrologie, Reumatologie, Endocrinologie, Longgeneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten en Dermatologie.

Opvolging

Trompetter en Kramer volgen respectievelijk vicevoorzitter Rob Prins en Dirk Ruiter op. De zeskoppige raad van toezicht van Rijnstate staat onder voorzitterschap van hoogleraar Kim Putters.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Mr Sophie Hankes vz SIN-NL en IEU-Alliance

6 oktober 2012

De geschiedenis herhaalt zich: het old boys network, in de zorgsector, erkend door Andre Rouvoet, NRC 6 okt. 2012, speelt elkaar de baantjes toe en beschermt zich tegen kritische buitenstaanders. En de PvdA blijft de schijn ophouden van arbeiderspartij....
Putters, prominent PvdAer lid van de Eerste Kamer, houdt blijkbaar van poppenkast ten koste van de gewone burger...
Putters weigert hulp te verlenen aan slachtoffers van medische fouten. Solliciteert hij naar een plaats op de zwarte lijst?

Top