ACTUEEL

Inspirator 'Intouchables' naar verjaardag Het Dorp

Philippe Pozzo di Borgo, de persoon op wie de populaire film 'Intouchables' gebaseerd is, komt naar de festiviteiten rond de vijftigste verjaardag van Het Dorp. Dit bericht dagblad De Gelderlander.

Pozzo di Borgo is na een ongeluk op zijn 42e vanaf zijn nek verlamd geraakt. Hij schreef zijn autobiografie met een pen in zijn mond en een voice-recorder. Het boek was de basis voor de succesvolle film, waarvan verwacht wordt dat deze een Oscarnominatie zal krijgen.

Dolgelukkig

In Arnhem gaat Pozzo di Borgo in gesprek met oud-Gelderlander journaliste Annemarie Haverkamp. Zij schreef het boek ‘Dolgelukkig zijn wij’ waarin zij beschrijft hoe zij in het dagelijks leven als moeder omgaat met haar meervoudig gehandicapte zoon Job.

Community

Op 26 november starten de festiviteiten rond 50 jaar Het Dorp met symposium over kwaliteit en innovatie in de gehandicaptenzorg. In aanloop naar het symposium is er een community gelanceerd op Skipr. Hier kunt u met anderen communiceren op het thema verbinding over ambities en abstracte ideeën, maar ook over concrete ervaringen in de gehandicaptenzorg.

Ga naar de community en praat mee.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top