ACTUEEL

Trudy Prins nieuwe bestuurder Beth Shalom

Trudy Prins wordt per 1 december 2012 de nieuwe bestuurder van Beth Shalom. Zij volgt Jeroen Collette op die sinds augustus 2011 interim-bestuurder van Beth Shalom is. Tot medio januari 2013 vormen zij samen de raad van bestuur.

Trudy Prins heeft meer dan 25 jaar ervaring als bestuurder, toezichthouder en commissaris in de publieke sector. Momenteel is zij bestuurder van Dennenheuvel in Hilversum, een organisatie voor somatische en geriatrische revalidatiezorg. Daarvoor was zij ondermeer bestuurder van COGIS, een kennisinstituut op het gebied van oorlog, vervolging en geweld, directeur van brancheorganisatie GGD Nederland en directeur van STIVORO.

Reorganisatie

Beth Shalom is bezig met een reorganisatie waarbij vijftien procent van de formatie wordt ingekrompen. Ella Wijnschenk-Oesterman, voorzitter van de raad van toezicht, is blij met de komst van Prins. "Zij is een zeer ervaren bestuurder. Zij zal verder werken aan het behoud van de kwaliteit van zorg, het herstel van de financiën, de personele reorganisatie, de strategische heroriëntatie en de uitvoering daarvan”. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top