ACTUEEL

Medizorg neemt NetMedical B.V. over

Medizorg, aanbieder van ziekenhuisverplaatste zorg en specialist in thuisbehandelingen, heeft NetMedical, aanbieder van e-health diensten, overgenomen.

“E-health is een ontwikkeling in de gezondheidszorg die de komende jaren voor veel veranderingen en efficiencyverbetering gaat zorgen”, stelt Medizorg. Het bedrijf ziet de overname als grote stap voorwaarts als innovator binnen de snel groeiende e-health markt. Deze overname sluit volgens Medizorg perfect aan bij de lancering van de digitale gezondheidsapplicatie Drimpy door Medizorg. Medizorg en NetMedical hebben jarenlang samengewerkt op het gebied van monitoring aan huis bij UVB-lichtbehandelingen.

Klinische monitoring in thuissituatie

Naast de klinische monitoring bij de patiënt thuis via het iModem dat NetMedical wereldwijd inzet bij klinisch onderzoek heeft NetMedical een digitaal interactief patiëntendossier voor diabetici ontwikkeld. Hierop kunnen zowel patiënten als specialisten hun behandelinformatie registreren en kan de patiënt zichzelf monitoren. Dit platform www.patientendossier.nl is al bij diverse ziekenhuizen in gebruik. Medizorg is van plan deze bestaande oplossingen op korte termijn uit te breiden naar meer ziektebeelden en aan te bieden aan ziekenhuizen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top