ACTUEEL

Osira Amstelring contracteert Hago Zorg

Hago Zorg heeft de aanbesteding schoonmaakonderhoud van Osira Amstelring gegund gekregen. Zij gaan een contract van drie jaar aan dat daarna nog tweemaal met één jaar verlengd kan worden. Dat heeft Osira Amstelring woensdag bekend gemaakt.

Hago Zorg verzorgt per 1 oktober alle dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden voor de locaties De Drie Hoven, De Wachter, Leo Polak, Daquerre, Park de Meer, Meijboom, De Veste, Albatros, Willem Dreeshuis, De Rietvinck, Vreugdehof, activiteitencentrum Vrankendijke en het hoofdkantoor. Daarnaast voert Hago Zorg op enkele locaties ook de logistieke werkzaamheden en, in samenwerking met zusterbedrijf Fortron, glasbewassing uit.

Prestatie-inkoop

De aanbesteding is ingezet op basis van het prestatie-inkoop model. Bij deze vorm van contractering wordt de opdracht niet gegund aan de economisch meest voordelige inschrijving, maar aan de partij die de meeste toegevoegde waarde kan bieden. Daarnaast staat ook het beschikbare budget al vast. Hierdoor wordt er meer gekeken naar wat een partij voor een bepaalde prijs kan bieden.

Hago Zorg heeft er volgens Osira Amstelring voor gekozen om de cliënten en bewoners van Osira Amstelring centraal te stellen bij de dienstverlening. Op die manier kan de schoonmaak vormgegeven worden op basis van de behoeften van de eindgebruikers. Centraal in de overeenkomst staat een resultaatgerichte samenwerking. Samen met locatiemanagers, facilitaire managers en cliënten/bewoners wordt bepaald hoe de schoonmaakdienstverlening precies vorm krijgt. Hierbij is veel aandacht voor beleving en gastvrijheid. 

Hago Zorg

Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met ruim 3.000 medewerkers. Het bedrijf is expert op het gebied van (medische) schoonmaak en services ‘rondom het bed’ bij meer dan 160 zorgorganisaties. Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vijf landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

8 november 2012

Fijn dat (quote) Hago Zorg er voor heeft gekozen om de cliënten en bewoners van Osira Amstelring centraal te stellen bij de dienstverlening. Op die manier kan de schoonmaak vormgegeven worden op basis van de behoeften van de eindgebruikers (unquote).
Nu Osira Amstelring zelf nog !!!
w.g.,
namens veel heel erg ontevreden bewoners van Osira Amstelring.

Top