ACTUEEL

Zondag Moderne Zorg op RTL7 gemist?

Zondag Moderne Zorg op RTL7 gemist? Op webtv van Skipr.nl kunt u de items terugzien:moderne telefoniedomotica en opleidingzelfregie over zorgtweegesprek Eelco Damen

Moderne telefonie

Zorggroep Florence in Den Haag en omstreken is overgegaan op een nieuw telefoniesysteem, dat niet alleen veel praktischer is om mee te telefoneren, maar ook de oude piepers vervangt en alarmering verzorgt. Het nieuwe systeem is internet-gerelateerd, waardoor er op termijn nog veel meer mee kan. Bekijk moderne telefonie.

Domotica en opleiding

Domotica (huisautomatisering) wordt steeds belangrijker. We brengen enkele toepassingen in beeld. Ook zijn we bij de opleidingen die de installatiebranche verzorgt om installateurs en zorgverleners meer bekend te maken met de mogelijkheden en toepassingen in de praktijk. Bekijk domotica en opleiding.

Zelfregie over zorg

Internetgerelateerde zorgoplossingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren om informatie te ontsluiten en de cliënt/patiënt zelf meer de regie over de eigen zorg te laten voeren. We laten enkele voorbeelden zien en krijgen een eerste indruk wat Microsoft HealthVault in Amerika op dit vlak te bieden heeft. Bekijk zelfregie over zorg.

Tweegesprek met Eelco Damen

Het tweegesprek van presentator Ruud Koolen is dit keer met Eelco Damen, bestuursvoorzitter van Cordaan. Cordaan is één van de meest gemengde zorgconcerns van Nederland, met gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en welzijnsactiviteiten in haar midden. Eelco Damen was in 2007 zorgmanager van het jaar. Bekijk tweegesprek Eelco Damen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top