ACTUEEL

PVV wil meldplicht bij vermoeden fraude in zorg

Als het aan PVV-Tweede Kamerlid Reinette Klever ligt, komt er een meldplicht bij vermoedens dat zorgverleners frauderen. Klever gaat hiervoor pleiten bij de begrotingsbehandeling van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), volgende week.

Actief optreden

Klever wil ook dat de Nederlandse Zorgautoritet (NZa), toezichthouder, actief optreedt tegen fraude. “Misbruik moet opgespoord worden, onrechtmatige declaraties moeten gemeld worden en fraude moet keihard aangepakt worden.” (ANP)

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

30 november 2012

Wat eens een keer keihard aangepakt moet worden is het schandalige taalgebruik van Geert Wilders in de Tweede Kamer. En het populisme waarvan hij zich bedient, zijnde mensen een oplossing voorhouden waarvan hij weet of had kunnen weten dat het op zijn best een schijnoplossing is, Of wel een oplossing is maar die geen zoden aan de dijk van de Nederlandse samenleving zet. Zoals ook dit voorstel.

Anoniem

6 februari 2014

FRAUDE EN CORRUPTIE BIJ DELTA ALBRANDWAARDSEDIJK 74 3172 AA POORTUGAAL!
MEN MAAKT ZICH SCHULDIG AAN ZEER ERNSTIGE MENSENRECHTENSCHENDINGEN + DE DOODSTRAF / DODELIJKE DWANGMAATREGEL VAN SHARMILA (ARTIEST/SONGWRITER/DANSERES). DELTA IS EEN RASSISTISCHE ORGANISATIE EN ALLEEN UIT OP GELD! DE DIRECTIE VERDIENT 280.000 EURO OP JAARBASIS MAAR ZORGT ERVOOR DAT ZIJ HELEMAAL GEEN INKOMEN HEEFT.
HETZELFDE GELDT VOOR JJC / JEUGDFORMAAT / JEUGDZORG DIE HAAR DOCHTER HEBBEN OPGESLOTEN EN HAAR ONDERWIJS WEIGEREN TERWIJL ZIJ HAAR HAVO EXAMEN DIT JAAR MOET DOEN BIJ ST. MONTFORT ROTTERDAM.
MEN WIL HAAR REISKOSTEN VOOR SCHOOL NIET BETALEN. MEN RAPPORTEERT LEUGENS.
DELTA WIL NIET DAT ER CONTACT IS MET DE BUITENWERELD (LETTERLIJKE WOORDEN VAN EEN MEDEWERKER) EN VRIJHEDEN WORDEN ZONDER GELDIGE REDEN ONTNOMEN.
SHARMILA HEEFT ALTIJD GOED VOOR HAAR DOCHTER GEZORGD EN BESCHIKT OVER EEN VERKLARING OMTRENT GEDRAG VAN EIND 2012 + HEEFT TOT 2010 HBO STUDIE GEVOLGD BIJ HOGESCHOOL INHOLLAND.

http://www.ncrm.nl/webpage%20dodelijke%20dwangmaatregelen.htm

http://www.cchr.nl/cchr-reports/deadly-restraints/introduction.html

http://www.cchr.nl/cchr-reports/harming-artists/introduction.html

http://www.cchr.nl/cchr-reports/inventing-disorders/introduction.html

Top