ACTUEEL

Luxe zorghotel in Den Haag opent deuren

Het nieuwe zorghotel Residence Haganum in Den Haag is dinsdag met de officiële sleuteloverdracht geopend. Het zorghotel is specifiek ingericht voor het hogere topsegment: “bevoorrechte mensen die tijdelijk of langdurig behoefte hebben aan zorg op maat in een luxe omgeving”. Dat heeft Residence Haganum dinsdag bekend gemaakt.

Residence Haganum 

Het zorghotel met 29 ruime zorghotel-appartementen is gevestigd in een gerenoveerd klassiek en monumentaal pand uit 1890. Gasten die langdurig verblijven kunnen hun eigen inrichting kiezen in overleg met de interieurarchitect en -stylisten. Familie, vrienden en kleinkinderen zijn altijd welkom voor bezoek. Het zorghotel herbergt een restaurant, roomservice, schoonheidsverzorgingssalon, minibioscoop, bibliotheek, bezinningsruimte, kinderspeelzaal en heeft een zonnige tuin en diverse balkons. Ook heeft het een private dining room die geschikt is voor bijvoorbeeld grotere familiebijeenkomsten.

Prijskaartje

Residence Haganum wil zich onderscheiden in kwaliteit, service, vrijheid en beleving ten opzichte van gelijksoortige initiatieven, zorghotels en verpleegtehuizen. “Uiteraard zit er een beperkt hoger prijskaartje aan de meerwaarden die we in Residence Haganum bieden, en dat is niet voor iedereen weggelegd - in die zin is het zorghotel elitair”, zegt Frank Vogel die de opening verrichte. Hij is CEO van de Nederlandse All-In Group, de drijvende kracht achter Residence Haganum. De All-in Group bestaat uit diverse ondernemingen opgericht door Vogel. De groep kent drie hoofdactiviteiten: Finance, Real Estate en Concepts. De groep heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen Canada, Singapore, Hong Kong, Dubai, Zuid-Afrika, Malta, Luxemburg en Duitsland.

 

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top