ACTUEEL

Skipr trekt nieuwe sprekers aan voor event

Henk Bakker, bestuursvoorzitter Kentalis en voorzitter van beroepsvereniging V&VN, en bestuursvoorzitter Hans van der Schoot van het St. Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) zijn te gast tijdens het Skipr-event dat op woensdag 12 december wordt gehouden.

Bakker zal als voorzitter van de verpleegkundige beroepsvereniging V&VN ondermeer bevraagd worden over de kloof tussen werkvloer en top van organisaties. Van der Schoot, die bij de Stichting Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ) portefeuillehouder kwaliteit is, zal spreken over nut en noodzaak van kwaliteitsregistraties en transparantie.
Naast Bakker en Van der Schoot treden onder anderen ook Jacqueline Baardman (NPCF),  Eelco Damen (Cordaan), Roelof Konterman (Achmea), Theo Langejan (NZa), Wim van der Meeren (CZ), Diana Monisssen (De Friesland),  André Rouvoet (ZN), Yvonne van Rooy (NVZ) en Loek Winter (MC groep) als spreker op.

Vertrouwen

Het overkoepelende thema van de gesprekken tijdens het Skipr-event is vertrouwen. Volgens managementgoeroe  Stephen M.R. Covey werkt vertrouwen ook in de gezondheidszorg kostenbesparend, versnellend en kwaliteitsverhogend. Vooralsnog lijkt binnen de Nederlandse verhoudingen wantrouwen tussen de verschillende betrokkenen te overheersen. Met de gesprekken hoopt Skipr in samenwerking met het platform voor ondernemerschap in de zorg Veroz het thema van vertrouwen hoger op de bestuurlijke agenda te krijgen.   

Publiekslijst

Tijdens het event op de Nyenrode Business University wordt ook de nieuwe Skipr 99 bekend gemaakt, die dit jaar voor de vijfde keer verschijnt. Naast de reguliere netwerklijst van invloedrijke beslissers in de zorg publiceert Skipr dit jaar voor het eerst ook een interactieve publiekslijst: de Skipr 99 X. U kunt uw stem voor de Skipr 99 X nog uitbrengen. De stembus sluit op 11 december om 12.00 uur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top