ACTUEEL

Hubben toezichthouder bij St. Elisabeth Ziekenhuis

Joep Hubben treedt op 1 juni toe tot de raad van toezicht van het St Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Hubben volgt Bart van den Borne op. Van den Borne is in december 2007 gestopt als lid van de raad van toezicht vanwege het aflopen van de tweede zittingstermijn. Na ruim een jaar is de raad van toezicht weer compleet met de benoeming van Hubben.

Loopbaan Hubben

Hubben in na zijn studie Nederlands recht en psychologie bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg gaan werken als toegevoegd inspecteur. Ook heeft hij als rechter gewerkt in het Gerechtshof Arnhem. Vervolgens heeft hij een overstap gemaakt naar de advocatuur. Hubben was bijzonder hoogleraar gezondheidsrecht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, Vrije Universiteit in Amsterdam en de Rijksuniversiteit Groningen. Hubben is onder meer voorzitter van de Sectie Terbeschikkingstelling van de Centrale Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming en raadadviseur op het ministerie van Justitie.

De raad van toezicht van het St. Elisabeth Ziekenhuis bestaat uit voorzitter Wim van de Donk, Martin Schalken, Piet van Schijndel, Anke van Blerck - Woerdman en Joep Hubben.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top