ACTUEEL

Tiana van Grinsven bestuurder Espria en WZN

Tiana van Grinsven bestuurder Espria en WZN

Tiana van Grinsven wordt per 1 januari 2013 lid van de raad van bestuur van Espria en Woonzorg Nederland. Van Grinsven is reeds werkzaam bij Espria als directeur strategie en concernontwikkeling.

Van Grinsven studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Na haar studie werkte zij als management consultant gezondheidszorg bij organisatie adviesbureau Twynstra Gudde en binnen het mede door haar opgerichte bedrijf Collegamento.

Innovatie

Binnen de raad van bestuur zal zij zich met name richten op de aansturing van de bedrijfsonderdelen in het Westen van het land en op de innovatie van het concern en de verdere ontwikkeling van de strategie van Espria en WZN.

Nieuwe commissarissen

Onlangs werd bekend dat Espria en Woonzorg Nederland de raad van commissarissen heeft vernieuwd. Burgemeester Han Noten van Dalfsen wordt voorzitter en Paul Loven is lid van de raad van commissarissen. Loven komt uit de bancaire sector.

Het zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, De Trans, Kruiswerk West Veluwe, Jeugdgezondheidszorg,de Kraamvogel en PartiCura. Woonzorg Nederland is een woningcorporatie gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Hans van de Wiel

2 januari 2013

Hoi Tiana, van harte proficiat en veel succes.

Top