ACTUEEL

Thebe doet dochter over aan Sint Annaklooster

Zorgaanbieder Thebe doet dochteronderneming Huispitaal over aan Stichting Sint Annaklooster. De 60 medewerkers worden op 1 januari ondergebracht bij de thuiszorgafdeling van Sint Annaklooster.

De activiteiten van Huispitaal in Oosterhout waren al langere tijd verliesgevend, mede omdat Huispitaal ook buiten het kernwerkgebied van Thebe in West-Brabant actief is. Reden voor Thebe om een overnamepartner te zoeken. De activiteiten en medewerkers in de regio Eindhoven en omgeving zijn nu overgenomen door Sint Annaklooster in Eindhoven. Medewerkers kunnen hierbij hun huidige klantengroep behouden. De overige activiteiten binnen het werkgebied van Thebe worden ondergebracht bij de moederorganisatie.

Versterken

“Voor Stichting Sint Annaklooster een mooie gelegenheid om haar organisatie te versterken, waarbij duurzaam concurrentievoordeel kan worden behaald”, motiveert directeur Anita Schavemaker vam Sint Annaklooster de overname.  Huispitaal heeft een team van medewerkers bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden en thuishulpen die bij cliënten thuis in hun eigen vertrouwde omgeving zorg komen bieden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top