ACTUEEL

Rijndam neemt revalidatiegeneeskunde Erasmus over

Rijndam revalidatiecentrum in Rotterdam heeft per 1 januari de zorgafdeling revalidatiegeneeskunde overgenomen van het Erasmus MC. De onderzoeksafdeling revalidatiegeneeskunde van het Erasmus MC krijgt daarentegen de regie over het gezamenlijke wetenschappelijke onderzoek. Dit gebeurt in het kader van nauwere samenwerking.

Samenwerking

Erasmus MC en Rijndam revalidatiecentrum richten tevens een gezamenlijk kenniscentrum in om de verbinding tussen onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg te verzekeren. Met de samenwerking willen beide organisaties komen tot een geïntegreerde, hoogwaardige revalidatiegeneeskundige voorziening.

Voor de patiënten verandert er niets; zij krijgen dezelfde zorg- en dienstverlening die ze gewend zijn. De behandelaars en medewerkers van de afdeling blijven dezelfde en ook de locatie waar de behandelingen plaatsvinden, blijft ongewijzigd. Alleen wordt de huisstijl van Rijndam revalidatiecentrum doorgevoerd in de communicatie met de patiënt, zoals op het briefpapier en in de bewegwijzering.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top