ACTUEEL

iBMG-docent Van Wijk plotseling overleden

iBMG-docent Van Wijk plotseling overleden

Docent Kees van Wijk van het instituut voor Beleid en Management in de Gezondheidszorg (iBMG) is eind vorige week plotseling overleden. Dat meldt het iBMG in een korte verklaring.

Van Wijk (1957) was sinds 2001 werkzaam bij het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (iBMG) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft binnen het instituut verschillende functies bekleed. Zo werkte hij als universitair docent, was hij een aantal jaren coördinator van de masteropleiding Zorgmanagement en was hij trekker van de herziening van het bacheloronderwijs.

HRM

Van Wijk was een specialist op het gebied van Human Resource Management in de gezondheidszorg. Hij droeg zijn kennis met veel enthousiasme over aan studenten, collega's en professionals in het veld. Ook buiten zijn vakgebied was Van Wijk actief. Hij zette zich in voor diverse maatschappelijke organisaties.

Motivator

Het iBMG heeft enorme waardering voor alles wat Van Wijk voor het instituut heeft betekend. “We verliezen in hem een bijzondere persoon: een betrokken en bevlogen man die met zijn enthousiasme en humor een motivator was voor velen”, aldus het iBMG in een verklaring. “Bij collega's en studenten was hij zeer geliefd. Nog vol ambitie is hij veel te vroeg van ons heengegaan.”

Van Wijk laat een vrouw en twee kinderen achter.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Verschure

15 januari 2013

Wat een slecht nieuws; als student bij Erasmus heb ik van zijn colleges mogen genieten; dynamisch en inspirerend. Familie, vrienden en collega's; gecondoleerd!

De Sonnaville

15 januari 2013

Een bevlogen en energieke docent. Met passie en humor wist hij de stof goed over te brengen! Wat een gemist voor het instituut.
Familie, vrienden en collega's, veel sterkte gewenst.

Top