ACTUEEL

ZorgSaam sluit contract hulpmiddelen met Welzorg

Het ziekenhuis ZorgSaam in Zeeuws-Vlaanderen en Welzorg, hulpmiddelenaanbieder op het gebied van mobiliteit, wonen en vitaliteit, breiden hun samenwerking uit. Welzorg wordt verantwoordelijk voor zowel de advisering, levering, adaptatie, depot en service en beheer van alle hulpmiddelen. Beide organisaties tekenen woensdag de overeenkomst hiervoor.

Naast de samenwerking met betrekking tot het lenen en kopen van hulpmiddelen via het ZorgServicePunt van ZorgSaam gaat de samenwerking verder in zaken die voor de cliënten minder direct zichtbaar zijn, zoals de leveringen en alle service omtrent de medische hulpmiddelen die ZorgSaam zelf gebruikt.

Hulpmiddelen

Regelmatig komt het voor dat na een medische ingreep of een blessure tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig is. Welzorg heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars voor het lenen van hulpmiddelen. Deze kunnen nu bij het ZorgServicePunt in ziekenhuis de Hondte worden geleend. Hulpmiddelen die niet voor kortdurende uitleen in aanmerking komen, waaronder ook de loophulpmiddelen die per 1 januari buiten de vergoedingen van de zorgverzekeraars vallen, kunnen in het ZorgServicePunt worden gekocht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top