ACTUEEL

‘Moordarts’ wil ondanks ontslag opleiding

De arts die onlangs ontslagen is bij zorginstelling Livio omdat hij zijn aandeel in een moordaanslag verzweeg, wil desondanks een opleiding voor ouderengeneeskunde volgen. Dit meldt de lokale zender TV Enschede FM.

Volgens de lokale zender voert de arts aan dat de opleiding al zou zijn afgesproken met zijn voormalige werkgever. De arts werkte tot eind vorig jaar bij verpleeghuis De Cromhoff, onderdeel van Livio. Hij is op non-actief gesteld toen bekend werd dat hij tot vijftien jaar cel was veroordeeld voor een mislukte aanslag op zijn vrouw. De man had dit tegenover bij werkgever niet kenbaar gemaakt. Zowel de arts als zijn advocaat geven tegenover TV Enschede FM aan niet te willen reageren.

 

6 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

23 januari 2013

Tja, geen beste referentie, maar elke arts die zich wil specialiseren in ouderengeneeskunde is welkom.

Anoniem

23 januari 2013

Eens met #1. Het vak van specialist ouderengeneeskunde is op dit moment erg onaantrekkelijk voor artsen (relatief lage salarissen, weinig middelen voor goede behandelingen, slecht opgeleide medewerkers en onderbezette teams zorgen voor slechte zorg waar de artsen uiteindelijk wel verantwoordelijkheid voor dragen).

Tja, dan zeg ik beter een arts die ooit een probleem heeft gehad met zijn vrouw dan geen arts. Als hij ook nog de opleiding doorloopt dan zal hij tijdens de opleiding supervisie krijgen en als hij niet functioneert dan zal dat blijken.

Anoniem

24 januari 2013

Dit menen jullie toch niet?!
Deze man/ moordenaar kan nooit meer als arts werken wat mij betreft.

Anoniem

24 januari 2013

Gezellig gevaarlijke boel daar met de Enschedese artsen.

Janssen

24 januari 2013

Hij heeft zijn straf toch gehad en uitgezeten?! Dan is hij toch gewoon weer een vrij man die op zijn functioneren en kwaliteiten moet worden beoordeeld?

Anoniem

26 januari 2013

Kan hij bejaarden in de brand steken. Een besparing in crematie kosten. Deze arts kan goud waard zijn in de ouderensector in deze tijden van bezuinigen.

Top