ACTUEEL

Peter Leegwater leidt toezicht Woonzorggroep Samen

Peter Leegwater is per 1 januari benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Woonzorggroep Samen in Schagen. Freek Korver en Dineke ten Hoorn Boer zijn benoemd tot lid van de raad van bestuur.

Leegwater werd vorig jaar aangesteld lid van de raad van toezicht en was de beoogde nieuwe voorzitter.

Freek Korver

Freek Korver is voorzitter van de raad van bestuur van ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen  en lid van de raad van bestuur van Zorgpartners Friesland. Daarvoor heeft hij diverse bestuurdersfuncties bekleed bij ondermeer Ziekenhuis De Tjongerschans, Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, Mediance BV en MCA Gemini Groep.

Dineke ten Hoorn Boer

Dineke ten Hoorn Boer vervult de functie van Directeur-generaal bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie waar ze leiding geeft aan de beleidsterreinen Jeugd en Sanctietoepassing.

Toezicht

De raad van toezicht bestaat uit de volgende personen: Peter Leegwater (voorzitter)Joke Harlaar-Zijm (vicevoorzitter), Tineke Schilder-Bruin, Carmen Peters, Nico Poelsma, Ronald Bleeker, Dineke ten Hoorn Boer en Freek Korver. Woonzorggroep Samen biedt vanuit twintig locaties en met 1600 medewerkers huisvesting, zorg en behandeling aan mensen met een zorgbehoefte in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Van der Voort

4 februari 2013

In de eerste alinea is aangegeven dat Freek Korver en Dineke ten Hoorn Boer zijn benoemd tot lid van de raad van bestuur.
Dit is niet juist; zij zijn benoemd tot lid van de raad van toezicht van Woonzorggroep Samen.

Elize van der Voort
Bestuurssecretaris Woonzorggroep Samen

Top